Wilt u direct een afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in
  • Persoonlijk 1-op-1 contact
  • Transparante werkwijzen
  • Onze montuurs zijn liefhebbers

Alfa romeo garage

Autobedrijf Auto Zagato is dé Alfa Romeo garage en occasion dealer in Alpen aan den Rijn. Wij zijn de specialist op het gebied van Italiaanse automerken. U kunt bij ons onder andere terecht voor schadeherstel, het verwisselen van uw autobanden en pechhulp. Auto’s zijn onze passie, daarom helpen wij u graag van A tot Z.

Als Alfa Romeo garage leveren wij onderdelen voor uw auto

Zoekt u onderdelen voor uw Alfa Romeo, maar zijn deze nergens te vinden? In dat geval hebben wij goed nieuws voor u: wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor de productie van Italiaanse automerken, waaronder uw Alfa Romeo! Mochten we de onderdelen niet op voorraad hebben, dan plaatsen wij een bestelling en worden de onderdelen binnen 24 uur bij ons geleverd. Zo bent u ervan verzekerd dat u bij onze Alfa Romeo garage en occasion dealer te allen tijde terecht kunt voor alle zaken omtrent uw auto.

Ook ondersteuning voor meerdere automerken

Heeft u een Fiat of een Lancia? Dan bent u ook bij de veelzijdigheid van onze Alfa Romeo garage en occasion dealer gebaat. Wij beschikken en leveren namelijk ook onderdelen van automerken als Fiat en Lancia. Auto-onderdelen voor oudere modellen zijn hierbij geen uitzondering! Wist u overigens dat wij ook gespecialiseerd zijn in reparatie en onderhoud van uw Jeep.

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie te ontvangen over de Alfa Romeo garage en occasion dealer? Of heeft u een vraag over zomer- en winterbanden? ? Wij helpen u graag verder en vinden persoonlijk contact met onze klant belangrijk. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0172 – 419595.