Wilt u direct een afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in
  • Persoonlijk 1-op-1 contact
  • Transparante werkwijzen
  • Onze montuurs zijn liefhebbers

Dé Fiat garage in Alphen aan den Rijn

Zoekt u een Fiat Abarth garage in Alphen aan den Rijn? Met meer dan 50 jaar ervaring in de autowereld zijn wij dé autogarage in Alphen aan den Rijn voor het repareren en onderhouden van uw auto. Wanneer u tevreden bent, dan zijn wij ook tevreden.

Fiat garage nabij Alphen aan den Rijn

Bij onze fiat garage in Alphen aan den Rijn gaat het meer dan alleen verkoop van uw nieuwe of een tweedehandse auto. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is service één van onze belangrijkste speerpunten, al dan niet de belangrijkste. Het onderhoud en de reparaties van uw Fiat Abarth vinden plaats in onze garage aan Alphen aan den Rijn en worden uitgevoerd met behulp van moderne en efficiënte apparatuur en gereedschappen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto in goede handen is.

Wij nemen meerdere merken onderhanden

Wist u dat u bij deze Fiat garage in Alphen aan den Rijn naast uw Fiat Abarth ook terecht kunt voor Alfa Romeo of Lancia? Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse automerken en daardoor zijn wij veelzijdig in het uitvoeren van werkzaamheden voor deze merken. Kortom: er bestaan voor ons geen problemen, enkel uitdagingen die wij dankzij onze kennis en ervaring altijd kundig weten op te lossen voor u!

Contacteer ons

Heeft u een vraag over het onderhoud van uw Fiat Abarth of over onze garage in Alphen aan den Rijn? Of heeft u wellicht een andere vraag over onze specialisatie in uw Fiat? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u te allen tijde graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0172 – 419595. U kunt ook een afspraak voor uw auto inplannen via ons contactformulier. Samen komen we uit tot de beste oplossing of service voor u.