Wilt u direct een afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in
  • Persoonlijk 1-op-1 contact
  • Transparante werkwijzen
  • Onze montuurs zijn liefhebbers

Fiat specialist

Zoekt u een Fiat (Abarth) specialist voor deskundig advies, onderhoud en reparatie van uw auto? Stop dan met zoeken! Auto Zagato is dé specialist in Nederland op het gebied van Italiaanse automerken, zoals Fiat.

Dé Fiat Abarth specialist bij u in de buurt

Als Fiat (Abarth) specialist verhelpen wij uw auto van technische mankementen. Ervaart u problemen aan de motor, ruiten, de remblokken of andere onderdelen van uw auto? Dan is het tijd om bij de specialist langs te gaan om erachter te komen waaraan het ligt en wat er moet worden gedaan.

Specialist van meerdere automerken

Als specialist zijn wij uiteraard gespecialiseerd in de verschillende modellen, zoals een Fiat Abarth. Auto Zagato is namelijk veelzijdig in zijn vakmanschap. Wist u ook dat wij specialist zijn in het uitvoeren van werkzaamheden bij meerdere automerken? Als u één van de volgende automerken heeft, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor onderhoud of reparaties:

  • Lancia
  • Alfa Romeo
  • Jeep

Meerdere diensten voor uw auto

Is het tijd om uw young- of oldtimer te restaureren? Merkt u dat de accu van uw auto niet naar behoren werkt? Of heeft u specifieke onderdelen nodig zoals nieuwe velgen, een nieuw rooster voor uw speakers of nieuw spiegelglas? Bij deze fiat specialist vindt u waar naar u zoekt door een kijkje te nemen in onze webshop.

Contacteer ons

Wil u meer informatie over de mogelijkheden bij ons als specialist? Of heeft u vragen over de Fiat Ducato of over Italiaanse auto-onderdelen? Misschien heeft u wel een heel ander soort vraag. Wij staan u graag te woord. Bel ons 0172 – 419595 of plan een afspraak in via ons contactformulier.