Wilt u direct een afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in
  • Persoonlijk 1-op-1 contact
  • Transparante werkwijzen
  • Onze montuurs zijn liefhebbers

Lancia garage

Zoekt u een Lancia garage voor schadeherstel, onderhoud of pechhulp voor uw auto? Wij denken graag met u mee bij het vinden van een bijpassende oplossing. Transparantie en persoonlijk contact met de klant staan hoog in het vaandel bij ons.

Lancia garage in Alphen aan den Rijn

De medewerkers van onze Lancia garage in Alphen aan den Rijn voorzien u van deskundige hulp op allerlei manieren. Heeft uw motor het begeven? Wij helpen u graag. Merkt u slijtage aan de remblokken of de koppeling? Ook dan staan wij voor u klaar. Persoonlijk contact met u is belangrijk voor ons, omdat alleen zo de problemen aan uw auto op de meest efficiënte manier worden verholpen. Ook weet op deze manier iedereen weet wat het plan der uitvoering is.

Onze veelzijdige service

In de werkplaats van onze Lancia garage bestaan de kernactiviteiten vooral uit onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met een auto van andere automerken, wat betreft personen-, aanhang-, bedrijfswagens en campers. Daarnaast bent u bij ons ook welkom voor onder andere APK-keuringen, ruitenservice, bandenservice en inbouw van elektronica en accessoires in uw auto.

Bel ons voor een afspraak

Kom nu langs bij ons Lancia garage om problemen aan uw auto te laten verhelpen. Heeft u meer informatie nodig over Lancia? Of wilt u meer weten over het onderhoud van uw automatische versnellingsbak of onze specialisatie in een Alfa Romeo? Wij helpen u graag verder! Bel ons via 0172 – 419595.