Wilt u direct een afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in
  • Persoonlijk 1-op-1 contact
  • Transparante werkwijzen
  • Onze montuurs zijn liefhebbers

Occasions in Alphen aan den Rijn

Zoekt u occasions in Alphen aan den Rijn voor een goede prijs? Auto Zagato helpt u graag verder op weg. U kunt bij ons in Alphen aan den Rijn diverse auto’s kopen en daarbij krijgt u een goede service.

Occasions en nog veel meer extra’s in Alphen aan den Rijn

Bij Auto Zagato kunt u naast het kopen van een auto gebruikmaken van meerdere diensten die wij leveren voor u in onze garage in Alphen aan den Rijn. Zo kunt u bij ons terecht voor werkzaamheden zoals gespecialiseerd onderhoud of reparatie aan Italiaanse automerken zoals Fiat, Lancia of Alfa Romeo. Mocht u problemen hebben aan een andere merkauto, dan is dat geen probleem. Wij werken aan iedere soort personen-, aanhang-, bedrijfswagens en campers. 

Levering van auto-onderdelen

Wilt u naast het kopen van occasions in Alphen aan den Rijn ook onderdelen hebben voor uw auto? Dat is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor Italiaanse automerken. Is een bepaald onderdeel niet op voorraad? Dan wordt deze gewoonlijk binnen 24 uur aan ons geleverd en voorzien wij u op deze manier van een snelle en optimale service. Ook leveren wij onderdelen van andere automerken, zodat u bij het kopen van een auto in onze garage in Alphen aan den Rijn altijd zeker bent dat uw auto wordt ondersteund.

Heeft u vragen? Bel ons op!

Wilt u graag meer informatie over het kopen van occasions in onze garage in Alphen aan den Rijn? Of wilt u meer weten over het onderhoud van uw automatische versnellingsbak of onze specialisatie in een Fiat? Vraag het aan ons! Bel ons via 0172 – 419595 of plan een afspraak in via ons contactformulier. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons zodat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.