SCARB 15 oktober: TC-workshop distributie

Deze workshop gaat niet door i.v.m. te weinig aanmeldingen!

SCARB 15 oktober: TC-workshop distributie

Afbeelding

15 oktober: TC-workshop distributie

Op zaterdag 15 oktober zijn we met de Technische Commissie van 09.00 tot 13.00 uur welkom bij Auto Zagato in Alphen aan den Rijn voor een workshop distributieriemen. Aan de hand van beeldmateriaal en een motorblok op bok geeft de TC uitleg over de techniek achter distributieriemen en timing.

Tevens bestaat de mogelijkheid om je distributie ‘live’ te laten vervangen. We zoeken hiervoor een enthousiast clublid, in bezit van een Alfa met liefst een TwinSpark 16V motor die aan een distributiewissel toe is. Onderdelen worden via Auto Zagato geleverd en dienen daar te worden afgerekend. Graag van tevoren opgeven, zodat we kunnen zorgen dat de benodigde onderdelen aanwezig zijn.

Omdat de deelname is beperkt tot maximaal 25 personen is aanmelden vooraf vereist. Dat kan via het contactformulier onder vermelding van ‘distributie’, je naam, donateurnummer, e-mailadres en telefoonnummer.

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden en de koffie/thee en cake staan klaar.

Namens de Technische Commissie,
Marten Scheepstra

Ga voor het adres en routeplannerkaartje naar de evenementenkalender.

Distributie TS

Het laatste nieuws

Ga door naar Checkstar krant (ED2)

De nieuwe Checkstar krant is weer uit, vol nieuws en aanbiedingen! klik op de link voor de digitale versie   CHECKSTARKRANT_ED2

Ga door naar SCARB 15 oktober: TC-workshop distributie

Deze workshop gaat niet door i.v.m. te weinig aanmeldingen! SCARB 15 oktober: TC-workshop distributie 15 oktober: TC-workshop distributie Op zaterdag 15 oktober zijn we met de Technische Commissie van 09.00 tot 13.00 uur welkom bij Auto Zagato in Alphen aan den Rijn voor een workshop distributieriemen. Aan de hand van beeldmateriaal