Selespeed & Dualogic

AUTO ZAGATO DE EXPERTS VOOR ONDERHOUD VAN UW DUALOGIC-SYSTEEM IN ONZE GARAGE.

Als u bezitter bent van een Alfa Romeo 156, een 147 of Fiat Stilo Abarth met ingebouwd Selespeed-systeem, dan weet u wellicht dat er niet bepaald een overvloed is aan garages met de expertise om u te helpen bij problemen. Bij Auto Zagato in Alphen aan den Rijn hebben wij alle kennis, apparatuur en gespecialiseerd gereedschap in huis om elk type reparatie van uw automatische versnellingsbak uit te voeren in onze garage.

Onderhoud aan uw versnellingsbak met het dualogic-systeem.

Er zijn verschillende typen Fiat en Lancia’s met het schakelsysteem van Dualogic verkrijgbaar in onze garage. Dit semiautomatische, sequentiële versnellingssysteem zorgt ervoor dat u zuiniger en soepeler rijdt. Als u voor onderhoud aan het systeem van uw Dualogic een garage zoekt, moet u een werkplaats vinden waar men weet wat ze in handen hebben. Zo weet u zeker dat alle eventuele problemen correct worden verholpen en u onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Mede door de eerder genoemde technische trainingen, diagnoseapparatuur en de door Magneti Marelli geleverde onderdelen weten wij bij Auto Zagato precies hoe wij het systeem van Dualogic moeten repareren, onderhouden en controleren in onze garage. Zo weet u op uw beurt dat u dankzij onze correcte manier van onderhoud Dualogic-systeem op de meest efficiënte manier blijft schakelen.

Reparatie of onderhoud van meerdere automerken

Auto Zagato repareert ook uw Fiat Ducato, Mito, Alfa Romeo Giulietta of 4C met een TCT-koppelingssystemen. Mocht u in het bezig zijn van een Jeep, dan is het ook mogelijk om die te laten repareren in onze autogarage in Alphen aan den Rijn.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het onderhoud van uw Dualogic-systeem in onze garage? Wij helpen u graag. Bel ons via 0172 – 419595 of plan een afspraak in via ons contactformulier. Wij vinden transparantie en persoonlijk contact met de klant belangrijk en dat zie je dan ook terug in de kwaliteit en voortvarendheid van onze werkzaamheden aan de auto’s.