Selespeed & Dualogic

AUTO ZAGATO DE EXPERTS VOOR ONDERHOUD VAN UW SELESPEED-SYSTEEM OF DUALOGIC-SYSTEEM IN ONZE GARAGE.

Als u bezitter bent van een Alfa Romeo 156, een 147 of Fiat Stilo Abarth met ingebouwd Selespeed-systeem, dan weet u wellicht dat er niet bepaald een overvloed is aan garages met de expertise om u te helpen bij problemen of onderhoud van uw automatische versnellingsbak. Bij Auto Zagato in Alphen aan den Rijn hebben wij alle kennis, apparatuur en gespecialiseerd gereedschap in huis om elk type reparatie, onderhoud en controle van uw automatische versnellingsbak of Selespeed-systeem uit te voeren in onze garage.

Professionele onderhoud aan uw automatische versnellingsbak

Dit gerobotiseerde schakelsysteem is ontwikkeld door Magneti Marelli. Auto Zagato is officieel Checkstar-partner en wordt op verschillende manieren door Magneti Marelli ondersteund. Zo is er toegang tot technische trainingen, diagnoseapparatuur en alle onderdelen die moeten worden vervangen in originele kwaliteit. U bent hiermee verzekerd van de hoogst mogelijke deskundigheid op het gebied van onderhoud van uw automatische versnellingsbak met het Selespeed-systeem in onze garage. Of het nu gaat om het onderhoud van uw automatische versnellingsbak zelf, of om de apparatuur om via uw stuur te schakelen: het is allemaal geen probleem bij Auto Zagato.

Onderhoud aan uw automatische versnellingsbak met het dualogic-systeem.

Er zijn verschillende typen Fiat en Lancia’s met het schakelsysteem van Dualogic verkrijgbaar in onze garage. Dit semiautomatische, sequentiële versnellingssysteem zorgt ervoor dat u zuiniger en soepeler rijdt. Als u voor onderhoud aan het systeem van uw Dualogic een garage zoekt, moet u een werkplaats vinden waar men weet wat ze in handen hebben. Zo weet u zeker dat alle eventuele problemen correct worden verholpen en u onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Mede door de eerder genoemde technische trainingen, diagnoseapparatuur en de door Magneti Marelli geleverde onderdelen weten wij bij Auto Zagato precies hoe wij het systeem van Dualogic moeten repareren, onderhouden en controleren in onze garage. Zo weet u op uw beurt dat u dankzij onze correcte manier van onderhoud Dualogic-systeem op de meest efficiënte manier blijft schakelen.

Reparatie of onderhoud van meerdere automerken

Auto Zagato repareert ook uw Fiat Ducato, Mito, Alfa Romeo Giulietta of 4C met een TCT-koppelingssystemen. Mocht u in het bezig zijn van een Jeep, dan is het ook mogelijk om die te laten repareren in onze autogarage in Alphen aan den Rijn.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen met betrekking tot onderhoud aan van uw automatische versnellingsbak? Of heeft u vragen over het onderhoud van uw Dualogic-systeem en Selespeed in onze garage? Wij helpen u graag. Bel ons via 0172 – 419595 of plan een afspraak in via ons contactformulier. Wij vinden transparantie en persoonlijk contact met de klant belangrijk en dat zie je dan ook terug in de kwaliteit en voortvarendheid van onze werkzaamheden aan de auto’s.