Wintercheck 2017 / 2018

Dagen, weken en maanden vliegen tegenwoordig snel voorbij in deze drukke tijd. Nog even en dan breekt de wintertijd alweer door, tijd dus om uw auto goed te laten controleren.

Tijdens de wintercheck
wordt uw auto deskundig en vertrouwd gecontroleerd op de meest vitale punten voor de winter. Uw Checkstar garage controleert uw auto en kan u vrijblijvend advies geven over de toestand van uw auto op de volgende punten.


Bij het maken van een afspraak voor een wintercheck voor uw auto, ontvangt u een ‘originele’ Magneti Marelli voorruitbeschermer.

Het laatste nieuws

Ga door naar Openingstijden rond Koningsdag en Hemelvaartsdag.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 april zijn wij i.v.m. Koningsdag gesloten. Op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 mei zijn wij i.v.m de Hemelvaartsdag gesloten. Wij danken u voor uw begrip en wensen u fijne feestdagen toe.

Ga door naar Nieuwe winterbandenregels in Duitsland!

Per 1 januari zijn de regels voor het gebruik van winterbanden in Duitsland aangescherpt, maar volgens onderzoek in opdracht van Bovag is 86 procent van de Nederlandse automobilisten daar niet van op de hoogte. Sneeuwvolkjessymbool Vanaf komend jaar volstaat de aanduiding M+S niet meer als kwalificatie voor winterband, maar is het